Op 9 november ben ik op het HSP congres verkozen tot HSP Professional van het Jaar in de categorie welzijn & persoonlijke ontwikkeling.  Ik ben uiteraard super blij met deze erkenning & waardering van alle mensen die hebben gestemd. Ik voel me dankbaar.

“Tien jaar doe ik dit mooie werk. 7 jaar in de beschermde veilige omgeving van mijn praktijk en trainingsruimte. Drie jaar geleden durfde ik eindelijk mezelf zichtbaar te maken aan het grotere publiek, met veel blogs, een gratis online minicursus, webinars en nog meer live en online trainingen en onlangs ben ik gestart met mijn onderzoek. En elke keer is er bij iedere nieuwe stap een deel in mij angstig, soms wil ik ter plekke de grond in zakken en juist onzichtbaar zijn.
Mijn enthousiasme over HSP, HSS en mijn gedrevenheid om bekendheid te geven aan HSS en onderprikkeling heeft me een versnelling gegeven. En dat deel denkt YES kom maar op. Ik ga ervoor! Van deze drive word ik een heel blij mens. En het is ten volle omarmd door jullie. Dank jullie wel voor jullie steun, stem en enthousiasme en veelheid aan warme woorden. Ik ben overweldigd en dankbaar dat ik hier vandaag op het podium mocht staan met zoveel andere geweldige professionals. En laten we met zijn allen de enorme potentie van HSP en HSS ZICHTBAAR maken.”

Wat zijn de nieuwe plannen om HSP & HSS zichtbaar te maken?

In november 2018 is mijn grootschalige onderzoek naar HSP & HSS en onderprikkeling gestart. Het onderzoek sluit in december. De bedoeling is om al mijn ervaringskennis te bundelen met de data uit het onderzoek en een boek te schrijven over HSP & HSS en onderprikkeling.

Achtergrond van de prijs HSP professional van het Jaar

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het HSP congres. Dit is het tweede jaar. De jury heeft de verschillende genomineerde kandidaten onderzocht op de volgende criteria:

  1. De kandidaten worden getoetst op hun positieve houding ten opzichte van HSP,
  2. hoe zij HSP onder de aandacht brengen
  3. en op de impact van hun boodschap op hun omgeving.De verkiezing staat open voor alle HSP professionals in de branches:
    bedrijfsleven / werk
    persoonlijke ontwikkeling / welzijn / zorg
    onderwijs / opvoeding