• HSP op het Werk coaching training

HSP at Work Team

De oprichter van HSP at Work is Saskia Klaaysen. HSP at Work is een netwerkorganisatie samen met  Anita Winchester, Hanneke van der Voort, Fokje Westerling, Renate Hoen en Claudia Beekman. We bieden werkgerelateerde HSP & HSS coaching en training. Het betreft zakelijke trajecten voor ondernemers, werknemers en werkgevers. Voor particuliere coaching verwijzen we je door naar de site van Anahata personal coaching. Het team wordt secretarieel ondersteund door onze klantvriendelijke topper Ingrid Hilgeman. Anahata werkt vanuit de praktijken in de regio's Amersfoort, Amsterdam, Nijmegen & Eindhoven. Samen hebben we veel kennis, specialismen en ervaringsdeskundigheid in huis. We bieden in deze regio's werkgerelateerde HSP & HSS coaching & training. We werken voor zakelijke opdrachtgevers zoals bedrijven, overheden en (onderwijs)instellingen. We coachen HSP medewerkers, vaak met een HBO denk & werk niveau. Ook coachen we ondernemers en zzp-ers.  We zijn individueel al jaren een stevige coachingspartner voor vele grote en middelgrote bedrijven en hebben sinds 2018 de krachten in HSP at Work gebundeld.

Klik op de namen voor een persoonlijk profiel met de vaardigheden en specialismes van onze coaches, hun visie & persoonlijke verhaal. 

Renate Hoen HSP HSS Coach regio Utrecht Driebergen

Renate werkt sinds 2018 voor Anahata en HSP at Work vanuit haar praktijk in Driebergen en in overleg in Amersfoort. Renate coacht met empathie, nuchterheid, warmte en humor. Ze is ervaringsdeskundige HSP/HSS en coacht veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en burn-out. Ook coacht Renate bij relaties en coacht en traint ze teams. Daarnaast is Renate gecertificeerd om een Iscreen Ontwikkelassessment af te nemen om achter je competenties en kwaliteiten te komen. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Renate verder in haar persoonlijke profiel.

Ingrid Hilgeman

Ingrid Hilgeman


Ingrid Hilgeman is onze steun en toeverlaat op het secretariaat. Betrokkenheid, klantvriendelijkheid en empathie zijn kernwoorden die haar typeren. Klik op haar naam onder de foto als je graag een afspraak wilt maken, informatie wilt opvragen, een intakegesprek wilt plannen of jezelf wilt aanmelden voor een training. Ingrid helpt je graag verder! Ze neemt altijd binnen 24 uur contact met je op.

Saskia Klaaysen HSP HSS Coach

Saskia is oprichter van HSP at Work. Ze werkt sinds 2008 met HSP-ers en ondernemers in haar praktijk Anahata personal coaching en haar opleidingsinstituut HSPtraining. Ze heeft live en online trainingen ontwikkeld in het Omgaan met JOUW Hooggevoeligheid. Ze is gespecialiseerd in High Sensationseekers (prikkelzoekers- HSS),  HSP & Werk, en HSP & Ondernemerschap. Ze werkt vanuit haar rust, intuïtie, nuchterheid en humor. Lees over de visie en werkwijze van Saskia in haar persoonlijk profiel.


Fokje Westerling HSP HSS Coach

Fokje werkt sinds 2018 voor Anahata. Ze coacht met warmte, humor en rust. Fokje is ervaringsdeskundige HSP/HSS en heeft een groot kennisbereik door de vele opleidingen die ze heeft gevolgd. Ze is onder andere gespecialiseerd in trauma verwerking, neuropsychologie, communicatie, mindfullness & zelfcompassie. Daarnaast is Fokje een gecertificeerd Mindfulness & Zelfcompassie trainer en traint ze trainers. Daarnaast schrijft ze columns. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Fokje verder in haar persoonlijke profiel

Claudia Beekman HSP HSS Coach

Claudia werkt sinds 2018 voor HSP at Work vanuit haar praktijk nabij Nijmegen. Claudia coacht met haar sterke intuïtie to the point, confronterend met humor. Ze heeft veel ervaring in het onderwijs als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs, IB-er, RT-er en als adviseur bij een onderwijskundig adviesbureau. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in HSP in combinatie met hoogbegaafdheid en het in balans brengen van ratio & gevoel/intuïtie. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Claudia verder in haar persoonlijke profiel.

Hanneke van der Voort HSP HSS Coach

Hanneke werkt sinds 2018 voor Anahata. Ze coacht met humor, uitdaging, empathie en grote alertheid op jouw patronen. Hanneke is ervaringsdeskundige HSP/HSS en gespecialiseerd in emotionele intensiteit, trauma en onbewuste innerlijke processen. Daarnaast is Hanneke een gecertificeerd trainer en traint met bevlogenheid coaches en therapeuten. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Hanneke verder in haar persoonlijke profiel